Kurvskolen

Kurvskolen

Kurvskolen er et undervisningsopplegg over 3 år. Det vil være 7 kurs, og de er fordelt på 2 kurs i året. Kurset passer for deg som vil lære å flette flotte kurver. 

Det er fint om du har flettet før, men det er ikke noe krav. 

Undervisningen er individuell, så den vil tilpasses den enkelte deltager. 

Meld din interesse nå. 
Pris pr kurs er 3200,- pluss materiell

Ta fri fra jobben og gled deg.

Kursene varer fra torsdag til søndag.    

Undervisningen foregår på dagtid, 09-16                 

På kveldstid er verkstedet åpent og du kan flette så mye du lyster.   


Grundig

Alle kurs har en bestemt kurv som tema og vi lærer å være grundige for å lage virkelig flotte kurver. For hvert kurs vil du bli i bedre stand til å flette enda flottere kurver.                             Velkommen til kurvens hærlige verden. 

 Meld deg PÅ

1. Runde kurver

På den aller første samling fletter vi runde kurver, og benytter forskjellige sideflett teknikker, og danner grunnlaget for mer utfordrende former på senere samlinger.

2. Form din Kurv

Her starter vi med rund bunn og denne skal etterhvert formes over i en oval fasong. 

3.Den ovale

En virkelig tradisjonell og god brukskurv. Her jobber vi med presisjon og det å planlegge kurven allerede fra bunnen av.

4, Vi repeterer

Da det er masse å lære og enda mer å repetere. Denne gangen skal du gjenta en kurv fra de foregående kurs, med varianter.

5. Katalanske tasker

Denne tasken bare elsker jeg, du kan bare glede deg. Vi boltrer oss med forskjellige flette materialer. Her kan du like godt bruke skinn eller gummi reimer som hank.

6.Rammeverk

Den søteste av de alle, og en kurv som krever masse tid, men som alle gir oss minner om en svunnen tid. Lekker og annerledes fletteteknikk

7. Firkantkurv

Nå det på tide med presisjon på høyt nivå. Ta med målbånd og din tolmodighet. Du reiser hjem inspirert over dine ferdigheter og lykkelig med ny verktøyskurv.