Kurvskolen

Kurvskolen

Kurvskolen er et undervisningsopplegg over 3 år. Det vil være 6 kurs totalt og er fordelt på 2 kurs i året. Kurset passer for deg som vil lære å flette flotte kurver. 

Det er fint om du har flettet før men det er ikke noe krav. 

Undervisningen er individuell, så den vil tilpasses den enkelte deltager. 

Oppstart 23 januar 2020, meld din interesse nå. Pris pr kurs er 3200,- pluss materiell

Ta fri fra jobben og gled deg.

Kursene varer fra torsdag til søndag.                 Undervisningen foregår på dagtid, 09-16                                               På kveldstid er verkstedet åpent og du kan flette så mye du lyster.   


Grundig

Alle kurs har en bestemt kurv som tema og vi lærer å være grundige for å lage virkelig flotte kurver. For hvert kurs vil du bli i bedre stand til å flette enda flottere kurver.     Velkommen til kurvens hærlige verden. 

 Meld deg PÅ

1. Form din Kurv

Her starter vi med rund bunn og denne skal etterhvert formes over i en oval fasong. 

2.Den ovale

En virkelig tradisjonell og god brukskurv. Her jobber vi med presisjon og det å planlegge kurven allerede fra bunnen av.

3.Du skal på repetere

Da det er masse å lære og enda mer å repetere. Denne gangen skal du  gjenta en kurv fra de to foregående kurs, med varianter.

4.Katalanske tasker

Denne tasken bare elsker jeg, du kan bare glede deg. Vi boltrer oss med forskjellige flette materialer. Her kan  du like godt bruke skinn eller gummi reimer som hank.

5.Rammeverk

Den søteste av de alle og en kurv som krever masse tid, men som alle gir oss minner om en svunnen tid.         Lekker og annerledes fletteteknikk

6.Firkant kurv

Nå det på tide med presisjon på høyt nivå. Ta med målbånd og din tolmodighet. Du reiser hjem inspirert over dine ferdigheter og lykkelig med ny verktøyskurv.