Hvem er Klara

Hvem er så Klara Pil ?

En entusiastisk kurvmaker på sørlandet.

I 2000 oppdaget jeg et fantastisk pilstativ,
og livet etterpå har ikke vært det samme
«Klara Pil» kommer fra noen gode venninner
som ikke kunne la være litt vennskapelig mobbing,
da alt dreide seg om pil !
Jeg har arbeidet som kurvmaker siden 2007 og har svennebrev i Kurvmakerfaget

Pil er et fasinerende naturmateriale,  la deg rive med. 

Hva kan du få?

Jeg fletter kurver og underviser, for både nybegynnere og øvede.                                                                 Flettepil har jeg for salg hele året. Friske pilvidjer og stiklinger kan du kjøpe kun på våren.                         Ønsker du et kjekt og inspirerende fordrag om pil i hagen så er jeg klar for det.                                            Kurver og møbler kan og repareres, ta kontakt så finner vi ut av om det er akkurat det du trenger.